SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

sobota 30. júna 2012

Angelique Boyer medzi najpôvabnejšími a najštýlovejšími


Univision zvolil 15 najkrajších latinoameričaniek a medzi nimi nechýbala ani nádherná Angelique Boyer. „Tieto ženy majú zmyselnosť, eleganciu a pôvab v krvi. Spoznajte a inšpirujte sa štýlom našich módnych ikon!“ Okrem Angie v tomto rebríčku nájdete aj Jennifer Lopez, Salmu Hayec, Shakiru, Anahi, Jacqueline Bracamontes či Anu Brendu Contreras.


O Angie napísali: Hoci sa narodila vo Francúzsku, táto herečka má Mexiko vytetované so svojho srdca, preto ju aj považujeme za jednu najkrajšiu a najštýlovejšiu „latinas“. Špeciálne v Terese sme ju mohli vidieť ako ženu veľmi elegantnú, v skutočnom živote Angelique rada nosí skôr pohodlný štýl, avšak vždy podľa najnovších trendov!

štvrtok 28. júna 2012

ANGELIQUE BOYER POVEDALA, PREČO SA NECHCE VYDÁVAŤ


V skutočnom živote Angelique Boyer má po boku priateľa, ktorým je José Alberto, ‘El Güero’ Castro, je troška starší než ona (takmer o 30 rokov). Ku klebetám o ich rozchode čo práve kolujú, Angelique preferuje stanovisko, že nebude strácať čas reagovaním na to čo publikujú o jej vzťahu. Ale keď sa spomenie téma svadby, Angie sa zdá byť troška nervózna.
„Nie, nie, nie, nie nechcem sa teraz vydávať. Mám iba 23 rokov, teda čoskoro 24.“ Ale Hiram Vega z relácie El Gordo y La Flaca jej pripomenul, že niektorí ľudia sú zosobášení už v 14 rokoch.
„Moja mama síce mala už dve deti v mojom veku ale ja si nemyslím, že toto je aj môj plán. Nie, v tejto etape svojho života iba začínam svoju nezávislosť, učím sa byť sama. Potom čo si budem vedieť svadbu prestaviť, najprv musím skúsiť s niekým spolu žiť a zistiť či by to fungovalo.“ povedala presvedčivo.
Nenechal ju odísť bez ďalšej otázky, a keďže milujeme klebety spýtal sa Angie ktoré bozky sa jej páči viac či od Dávida Zepedu v Abismo de pasion, alebo tie od Sebastiana Rulliho v Terese.
„Viete, je to veľmi odlišné, Rulli a ja sme pracovali na scénach veľmi vášnivých a zakázaných. A to bolo báječné. Teraz v príbehu s Davidom je tam viac lásky, je láskou jej (Elisinho) života. Potom to nie je hlavne o vášni. Snažíme sa presvedčiť že sme do seba zamilovaní, a že sa milujeme v plnom rozsahu. Potom sú bozky veľmi odlišné.
Toto hlboké vysvetlenie nás jasné presvedčilo o tom že si to užila. Veľmi! A v oboch prípadoch :)

pondelok 25. júna 2012

TERESA


TERESA


TERESA


TERESA


TERESA


TERESA


TERESA


LatinGrammy 2011 con Silvia Navarro y Sebastian Rulli


ABISMO DE PASION


ABISMO DE PASION





Angie en revista "MostMagazine"



Angie en revista "ERES"





Angie en revista "Miguia"


Angie en revista "Chilango"







Angie en revista "TVyNOVELAS"


Angie en revista "ERES"





Angie en revista "DÓNDE"








Angie en revista "H para HOMBRES"