SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

streda 25. júla 2012

Angelique Boyer ako nová Marimar?


Bolo len otázkou času, kedy sa zremakuje aj jeden z najúspešnejších snímkov mexickej Televisy - telenovela Marimar z roku 1994. Jednou z možností, čo sa týka stvárnenia hlavnej hrdinky je aj Angelique Boyer.

Premiéra telenovely sa očakáva v roku 2012, a pôjde o produkciu Nathalie Lartilleux, ktorá však už teraz hľadá vhodnú adeptku na túto rolu, ktorá preslávila vtedajšiu kráľovnú telenoviel - Thalíu.

Telenovela by sa mala volať Corazón Indomable (v preklade Neskrotné srdce) a pôjde už o verziu príbehu z pera Inés Rodeny. La Indomable - venezuelská telenovela z roku 1975, nasledovalo spracovanie pod názvom La Venganza (1977) kde si zahrala Helena Rojo, a samozrejme najslávnejšia verzia - Marimar s Thalíou a Eduardom Capetillom.

V mužskej hlavnej úlohe je potenciálny kandidátom kolumbijský herec Daniel Arenas, s ktorým sa Angie už pred kamerami stretla v Terese.


piatok 20. júla 2012

Finále Abismo de pasion


Konečne oznámili veľké finále Abismo de pasion! 
Vieme kedy sa dočkáme konca telenovely z produkcie Televisy, ktorá beží v Mexiku v hlavnom vysielacom čase, a vďaka ktorej opäť ožili ratingy. Tento veľký deň je ohlásený na nedeľu 2. septembra, a pôjde klasicky o dvojhodinové finále.


Milovníci páru Angelique Boyer a David Zepeda ale nemusia byť smutní. Obľúbená dvojica sa opäť stretne v ďalšom projekte, tentoraz na divadelných doskách, v hre Omara Suareza. Ten potvrdil aj účasť Sabine Moussier a Alexisa Ayalu.

Dneska svadba v Abismo de pasion

V dnešnom diely Abismo de pasión by malo prísť ku kľúčovej scéne v milostnom trojuholníku:
Elisa (Angelique Boyer) - Damián (David Zepeda) - Gael (Mark Tacher). 




Ako dopadne svadba medzi Gaelom a Elisou, bude divákom telenovely odhalený práve dnes! Nejaké zábery, však našťastie unikli a ja som osobne veľmi zvedavá na tieto scény.  

Produkčný tým, pracoval na dlhšie ako 12 hodín medzi vysokými teplotami, ktoré sa striedali s hrozbou dažďa, avšak s vysokou profesionalitou, ktoré ich charakterizuje. Počas tohto, Angeli Nesma, producentka projektu, dohliadala na každú scénu a hovorí, že je plná kamerových pohybov, takže divák môže vidieť reakcie všetkých postáv. 

V jednom rozhovore Angelique povedala, že jej postava prešla veľkým vývojom od prvej časti, a diváci mohli byť svedkami tejto cesty a jej práce, čo si veľmi cení. Taktiež vyjadrila vďaku za podporu všetkým kolegom a štábu za to ako s nimi zaobchádzali. Jedinou vadou vraj boli extrémne horúčavy, ale to vraj nemalo vplyv na zdravie obsadenia a výroby telenovely.

Dlho očakávaná svadba, bude odhalená tento piatok o 21:00 (samozrejme pozor na časový posun čiže u nás + 7 hodín ) bude vraj veľmi napínavá a bude držať divákov v napätí od začiatku do konca a bude vraj isto témou rozhovoroch nielen v domácnostiach ale aj na sociálnych sieťach ľudí čo sledujú osudy hrdinov Abismo de pasion

ABISMO DE PASION






Abismo de pasion

Mérida, Yucatán - ožil znova prítomnosťou štábu telenovely Abismo de pasión - ktorý tu začal nahrávanie pri jeho predposlednej návšteve pred finále.

Je to už po piatykrát, keď sa herci a štáb vratili do mesta, aby mohli nahrať dôležité scény pre nedočkavých divákov. 

Tentokrát kvôli letným prázdninám sa v meste zdržujú mnohí turisti, ale aj domáci, ktorí sa môžu prísť pozrieť do La Ermita na natáčanie a aj na svojich obľúbených umelcov. Nahrávky začínajú väčšinou o 7:00 ráno a trvajú do neskorých nočných hodín. 

Angelique Boyer, David Zepeda, Makr Tacher a René Casados, práve nakrúcali zábery v parku a vo vnútry kostla Santa Isabel.

Herci pozdravili svojich fanúšikov, a presunuli sa do šatne, obklopený bezpečnostným tímom a ochranky z polície, ktorí sú zodpovední za udržiavanie poriadku.


Štáb Abismo de pasion v čele s producentkou Angeli Nesme, ostane 15 dní na Yucatane. Zaznamenajú scény v oblasti letiska, neskôr sa vrátia do Méridy, a ostatné dni budú pokračovať v rôznych oblastiach hlavného mesta Yucatána, a tiež interiérové scény na San Antonio Mulix a  Haciende San Diego Cutz (Hacienda Arango)

S ich piatou návštevou Méridy pripravujú na očakávané veľké finále tejto melodrámy. Scény uzmierovania, pre niektoré postavy konflikty, a tiež sa začnú odhaľovať veľké tajomstvá, ktoré naďalej budú držať v napätí a pozornosti divákov.




Abismo de pasion

Opäť sa nakrúcalo v okolí štvrte La Ermita, v doprovode fanúšikov, ktorí sa mohli prísť pozrieť na nakrúcanie a uvidieť tak svoje obľúbené hviezdy. Ulice v okolí boli uzavreté a strážené políciou, autobusy a automobily nemali povolené priechod s výnimkou štábu. Je pravda, že zmena trás spôsobila ľuďom trocha nepríjemností a nepohodlia, no napriek tomu sa väčšina prišla s radosťou pozrieť.



posledné dve fotografie sú od fanúšika Angie, ktorý mi ich poslal na twitter - Marcos muchas gracias  ♥

Abismo de pasion

Angie počas natáčania Abismo de pasion. Keďže bolo poriadne horúco, tak sa o ňu takto super starali, aby na ňu nesvietilo až tak slnko:) Na nakrúcaní s ňou bol aj David Zepeda a Eric del Castillo, a stretli sa aj so svojími fanúšikmi :)

Z natáčania Abismo de pasion



Angelique a José Alberto na Rally 2012

  José Alberto Castro sa už zúčastnil na Rally 24 hodín,(10-11.jún) ktorá sa konala na parkovisku v Big Top Santa Fe a skončila nasledujúci deň popoludní vo Valle de Bravo, štát Mexiko.


 Producenta sprevádzala aj jeho priateľka Angelique Boyer, ktorá sa podľa jej slov rada podelila s partnerom o jeho extrémnu vášeň. "Je to naozaj, cool, a na pretekoch bola vytvorená naozaj príjemná atmosféra. Som veľmi šťastná, tu s ním. Aj ja mám rada pocit adrenalínu, ale neviem si prestaviť byť v aute, je to príliš rýchlo," povedala hviezda telenovely Abismo de pasion.
Medzi ďalšími, ktorí sa zúčastnili pretekov bol aj Emilio Azcarraga Jean, predseda predstavenstva spoločnosti Grupo Televisa.



štvrtok 19. júla 2012

Novinky

Ahojte :)

Troška som to tu zanedbávala, ale žiaľ nebolo veľa času. Pribudla sľúbená FANZÓNA - ak by ešte niekto sa chcel zapojiť, náš email

Doplnila som pár staro-nových noviniek o Angie :)) Zajtra by mala byť druhá polovica článkov, lebo sa ich nazbieralo celkom dosť, osobne sa mi najviac páči ten ako Angelique hovorí o Davidovi :)

Čo poviete na túto dvojicu? Páčia sa vám ako pár?

Ak ste sa ešte nepridali na náš facebook a twitter môžete tak urobiť, odkazy nájdete na stránke :)

Keď už sme pri tom twitteri - tak veľký úspech - Angelique náš fanclub sleduje, a David Zepeda tak isto, takže osobne som veľmi šťastná, lebo ich oboch veľmi milujem♥


Dôležité!!! - Nový projekt pre Angelique a samozrejme aj spoločný pre celé elenco ADP - podrobnosti na facebooku - TU

Spolupracovať s Davidom Zepedom je úžasné!


Protagonistka telenovely Abismo de pasión Angelique Boyer priznala, že konečne jej „Elisa“ a „Damián“ - postava ktorej dáva život David Zepeda budú viac spolu.
V rozhovore pre program Fórmula Espectacular, povedala tiež, že láska v príbehu jednoducho musí zvíťaziť.


Pokiaľ ide o pracovný pomer s Davidom, s ktorým stvárňujú hlavnú dvojicu, hovorí že je úžasné s ním spolupracovať, pretože je vždy veľmi priateľský, profesionálny, slušný a vždy starostlivo pripravený na natáčanie.

„El Güero“ Castro a Angelique Boyer - chuť na rýchlosť!


José Alberto „El Güero“ Castro vyhlásil, že je veľký fanúšik závodných aút, a teraz chce štartovať už po druhý rok na rally. O tejto aktivite, Angelique Boyer povedala, že vždy cíti z tohto pohľady nepokoj, aj preto si nevie predstaviť byť v aute s ním - rozhovor si môžete pozrieť TU



.

Angelique bez make-upu


Angelique sa bavila s skupinou priateľov v reštaurácii v susedstve Polanco Mexico City. 
Ako môžete vidieť vyzerá krásne aj bez make-upu :)) Čo poviete?





Dvojicu Boyer & Zepeda chcú do ďalšieho spoločného projektu.

Producent Omar Suaréz sa podarilo získať Davida a Angelique do ďalšieho spoločného projektu, podľa informácií z Fórmula Espectacular, ide o divadelné predstavenie.

Pre Angie to nie je žiadny problém, zdieľať javisko znova po boku Davida Zepedu, pretože ako často tvrdí veľmi rada s ním spolupracuje a označuje ho za svojho priateľa.
Predstavenie "Una noche de locuras" v produkcii Omara Suareza, produkoval aj známe predstavenie "Parfume de Gardenia" v ktorom David aj určitý čas hral.  Suaréz by do projektu získal aj ďalší hercov z Abismo de pasión. Pôjde vraj o inteligentnú komédiu, plnej zvratov a pletiek ktorým bude hlavná dvojica čeliť.

Oslava narodenín na natáčaní ADP

Angelique Boyer prekvapili jej kolegovia z Abismo de pasion, kde počas krátkej prestávky pri natáčaní oslávili jej 24. narodeniny. Na oslavu zavítal aj jej „švagor“ Fausto Castro, brat José Alberta Castra

Angelique, všetko najlepšie!
- Som veľmi šťastná. Pravda, nemyslela som si, že ma takto prekvapia pri natáčaní, som dojatá!

Zarmucujú ťa narodeniny?
- Nie, nie nie. Nehovorím si síce celý deň „wow“ ale tešia ma moje 24. narodeniny

Dostala si už nejaký výnimočný dar od rodičov alebo partnera?
- Vždy je to skôr detail, ktorý robí ten deň výnimočný, buď je to nejaké dobré jedlo, alebo jednoducho okolnosti, a miesta kde sa práve nachádzame

Aký máš plán po ukončení Abismo de pasión?
- Chcem robiť niečo iné ako v televízii, aspoň na nejaký čas, zatiaľ analyzujem možnosti. Najradšej by som robila komediálne divadlo, kde by som sa cítila skvele. Byť okolo ľudí a počuť ich smiech.


Viac fotografií nájdete pri rozkliknutí fotografie :)

ROZHOVORY O ANGELIQUE

Rozhovor s Riley :))

Kde si prvý krát videla Angelique Boyer? A ako na teba pôsobila?
Prvýkrát som videla Angelique v Rebelde a ak mám povedať pravdu tak tam ma príliž nezaujala.Prišla mi medzi ostatnými hercami taká nemastná neslaná.

Čo si o nej myslíš? Čo sa ti na nej páči a čo nie poprípade ak k nej máš nejaký hlbší vzťah tak čo pre teba znamená.
Myslím si že v telenovele Teresa dokázala že je dobrá herečka a že má nato aby hrala v ďalších telenovelách hlavnú hrdinku.A čo sa mi na nej nepáči?Možno to že pôsobí niekedy umelo.

Videla si ju okrem v Rebelde a Teresy aj v niečom inom? Corazón salvaje, Mujeres asesinas alebo Alma de hierro?
Trochu v Abismo de Pasion,ale fakt len pár scénok ale s Davidom jej to veľmi sekne. A taktiež v Corázon Salvaje pár scénok a tam tiež pôsobila milo hlavne v tych kvetinkách.

V ktorej telenovele mala podla teba najlepší image?
V Terese a Abismo de Pasiones.

Teresa, čo si myslíš o tejto postave a o celej telenovele? A v čom je iná?
Teresa tak ak to mam porovnať s Rubi mne sa táto telenovela veľmi páči.Angelique hrá Teresu excelentne,niet jej čo vytknúť a celá telenovela a časti ktoré som z nej zatiaľ videla ma bavili.
 

Sebastián Rulli alebo Aaron Diaz? A prečo?
Aaron Diaz,neviem prečo ale viac mi pasuje k Angie.

Páči sa ti Abismo de pasión? Chcela by si to vidieť?
No vidieť asi len tak jednu časť,inak ani nie.

Z jej doterajších hereckých partnerov s ktorým jej to podla teba pristalo najviac?
Podľa mňa práve s Aaronom v Teresa.

S kým by si ju rada videla hrať? A v akom type postavy a aký typ postavy by sa jej nehodil vôbec?
Podľa mňa rola prostitutky by sa jej nehodila.A rada by som ju videla hrať asi s Gabrielom Sotom.

Privítala by si ak by sa rozhodla časom pracovať aj na nejakom CDčku?
Nepočula som ju spievať.

Bolo niečo také čo si sa o nej dozvedela, prečítala čo ťa prekvapilo?
Nie

Posledná otázka, Čo by si Angie zablahoželala k narodeninám?
Angie prajem všetko najlepšie,nech sa jej splnia všetky jej želania a nech si zahrá ešte vo veľa veľa telenovelách a hlavne nech dostane veľa rol kde si zahrá hlavnú hrdinku.Nech má úspech,lásku a zdravie vo svojom živote.

Ďakujem :)

ROZHOVORY O ANGELIQUE

 Rozhovor s Densi :))

1.Kde si prvý krát videla Angelique Boyer? A ako na teba pôsobila?

Možno prekvapivo, ale Angie som nespoznala vďaka Rebelde, ale vďaka Corazon Salvaje, keď sa tam ešte vyberalo elenco a zapáčila sa mi, lebo keď som videla promo fotky, tak tam bola nádherná. Novelu som ale nevidela, ani len scény s ňou, tak som ju potom naplno spoznala, keď dostala hlavnú úlohu v Terese a potom až v Rebelde.

2. Čo si o nej myslíš? Čo sa ti na nej páči a čo nie poprípade ak k nej máš nejaký hlbší vzťah tak čo pre teba znamená.

V prvom rade si myslím, že urobila už teraz na to, aká je mladá skvelú kariéru, hrá hlavné úlohy, darí sa jej. Vyzerá úžasne, rozhodne má teraz lepší image ako v Rebelde. Páči sa mi v rozhovoroch a tak, myslím, že je zlatá osoba. Mám ju veľmi rada.

3. Videla si ju okrem v Rebelde a Teresy aj v niečom inom? Corazón salvaje, Mujeres asesinas alebo Alma de hierro?

Nie, nevidela. Ale scény z Corazon Salvaje s ňou by som si rada pozrela, niekedy.

4. V ktorej telenovele mala podla teba najlepší image?

Určite Corazon Salvaje. Učarovala mi tam úplne.

5. Teresa, čo si myslíš o tejto postave a o celej telenovele? A v čom je iná?

Tak táto telenovela je určite iná, lebo hlavná hrdinka nie je typická hlavná hrdinka. Ale ovplyvnilo ju veľa skutočností, takže nemožno sa diviť aká je. Určite to je zaujímavá novela. Nevidela som z toho veľa. Dúfam, že to teda majú u nás a že to skoro nasadia.

6. Sebastián Rulli alebo Aaron Diaz? A prečo?

Sebastián, určite! Veľmi sa k sebe hodia. V páre s Aaronom sa mi vôbec nepáčia, k nemu sa hodia iné typy žien.

7. Niečo o Abismo de pasión, či by si to chcela vidieť a tak ...

Určite by som to chcela vidieť. Má to zaujímavý dej, má to skvelé ratingy, určite to je dobré a Angie a Dávid ako pár sa mi veľmi páčia, takže by som to chcela vidieť určite.

8. Z jej doterajších hereckých partnerov s ktorým jej to podla teba pristalo najviac?

S Dávidom sa mi páči najviac

9. S kým by si ju rada videla hrať? A v akom type postavy a aký typ postavy by sa jej nehodil vôbec?

S Williamom Levym. Angie je typ herečky, ktorá dokázala, že vie zahrať všetko. Takže si myslím, že by sa jej hodila každá rola. Som rada, že si vyberá zaujímavé úlohy, dúfam, že to tak aj ostane.

10. Privítala by si ak by sa rozhodla časom pracovať aj na nejakom CDčku alebo nejaký väčší hudobný počin aspoň?

Ona spieva? To som vôbec nevedela. Hm, bola by som určite zvedavá, keby sa rozhodla naspievať nejakú pieseň.

11. Bolo niečo také čo si sa o nej dozvedela, prečítala čo ťa prekvapilo?

Tak určite ma prekvapilo to, že chodí s Castrom. Ja síce verím, že v láske vekový rozdiel nehrá úlohu, hlavne ak sú obidvaja umelci. Ale prekvapiť ma to prekvapilo. Ale keď sú spolu šťastní, tak im to samozrejme želám.

12. Posledná otázka: Čo by si Angie zablahoželala k narodeninám?

Klasicky veľa zdravia, šťastia, lásky, veľa nových skvelých projektov, nech sa jej darí tak ako doteraz, alebo ešte lepšie. Nech je stále šťastná a usmievavá a nech sa jej splnia všetky jej sny.

ĎAKUJEM ZA ROHOVOR :)

ROZHOVORY O ANGELIQUE

 ROZHOVOR S LENKOU :))

V: Kde si prvý krát „zoznámila“ s Angelique Boyer?
L: V juvenil telenovele Rebelde.

V: Samozrejme :D A ako tam na teba pôsobila na začiatku? Na mňa moc dobre nie popravde ale potom som si ju veľmi obľúbila.
L: Ani na mňa nie, ale postupom času bola jej rola čím ďalej tým lepšia. A vyvinula sa dobrým smerom. Z tých vedľajších postáv bola asi aj najlepšia. A hlavne ma zaujal jej účes

V:Áno, účes mala veľmi originálny, ale pristalo jej to, najmä od tej druhej série.. Myslím, že sa zhodneme na tom, že keď si pozrieme kde sú herci z Rebelov dneska, Angie je čo sa týka noviel isto najúspešnejšia. V čom si myslíš, že to je?
L: Má talent vyberať si tie správne úlohy... :D ale možno aj tým, že sa nebála a zobrala aj ponuku zahrať si hlavnú postavu ako villana keďže to vyžaduje aj viac hereckého umenia...a nebála sa riskovať, že si ju ľudia zaškatuľkujú ako villanu... a potom to už išlo samé

V: Áno, to je veľké umenie vybrať si správne rolu, a neprikývnuť len kvôli peniazom na každú ponuku. Viem o tom, že si videla diel kriminálneho seriálu Mujeres asesinas. Aké to v tebe zanechalo pocity?
L: Hrozné... nie som ten typ ktorému by sa páčili podobné veci, ale bola som na Angelique a Alfonsa zvedavá a ale musím uznať, že to hrali fakt skvele a presvedčivo. Ten príbeh bol ale veľmi smutný v tom, že to čo sa jej stalo je realita a také veci ako nútená prostitúcia, únosy a celkovo obchodovanie s ľuďmi je hrozné niečo.
Ale je dobré prenášať na plátno aj takéto veci zo života a možno to bude aj poučenie pre ženy ktoré to videli, že by mali byť opatrné.

V: Povráva sa, že možno práve táto rola Soledad v MA jej pomohla v získaní role Teresy …
L: Je to dosť možné, lebo v tej roli ukázala akým hereckým talentom oplýva..myslím, že nie je ľahké zahrať ženu, ktorá sa dostane do takej situácie ako ona...

V: Skôr ako sa budeme venovať Terese, čo povieš na jej ostatné projekty napr. Corazón Salvaje poprípade Alma de hierro?
L: Čo sa týka CS som videla iba pár scén na youtube, a Angelique tu bola veľmi krásna a ten príbeh s ňou pôsobil celkom zaujímavo, ale nebudem hodnotiť lebo na to som z toho videla naozaj iba málo. A k Alma de hierro, o tom viem iba že to bola veľmi pozitívne hodnotená telenova, viac nie.

V: Kde sa ti páčila výzorovo najviac?
L: Ako si už spomínala v každom sa jej image hodil aj roli ktorú hrala. Angie je jedna z mála ktorej sa hodí tak blond ako aj čierna farba. Výzorovo sa mi najviac asi páčila v Terese, ale aj v Abismo jej to pristane.

V: Isto vieš, že Angie aj spieva, privítala by si nejaké CDčko od nej ?
L: Rovno CD neviem, ale isto by som privítala nejaký duet.

V: Teresa. Isto to bola prelomová rola v jej kariére, veľa herečiek sa zúčastnilo kastingu, a napokon ju našťastie dostala Angie. Čo si o tejto telenovele myslíš a postave myslíš?
L: Teresa je hlavne veľmi zaujímavá a atypická hlavná hrdinka. A práve v tom je to zaujímavé. Už sa na ňu veľmi teším aj preto, že odbočuje od obvyklého rámca..teším sa aj na jej hereckého kolegu Sebatiána Rulliho s ktorým im to veľmi pristalo a ako som počula názory na túto telenovelu mám sa na čo tešiť.

V: No snáď sa jej jej čoskoro dočkáme aj u nás. A čo ťa pri tom presvedčilo, že Teresa stojí za pozretie? Obsadenie, netypický príbeh alebo nejaká konkrétne scéna?
L: Asi všetko či si teraz vymenovala má vplyv na to..na jednej strane aj keby bolo skvelé obsadenie a dej nestál za nič časom by sa mi to zunovala..a keby bol dej skvelý a herci by mi nesadli tiež by to nebolo ono. Scén som zatiaľ videla len pár lebo si nechcem pokaziť zážitok zo sledovania, ale tie čo som videla medzi hl. párom boli skvelé majú medzi sebou chémiu

V: Áno môžem potvrdiť. Už ťa nebudem dlho trápiť, ale ešte zopár otázok. Čo hovoríš na Abismo de pasion? Chcela by si to vidieť?
L: Čo hovorím na ADP? Že jej vybrali skvelého hereckého partnera :D aj obsahovo ma to zaujalo a keby to išlo u nás tak by som sa na to určite hrozne tešila

V: Je niekto s kým by si chcela aby si raz Angie zahrala? A z ktorým s jej hereckých doterajších partnerov sa ti páčila najviac?
L: Zahrať … možno s Ponchom by si mohla zahrať v niečom ale aj s Williamom Levym by im to mohlo ísť dosť dobre a tiež s Christianom Meierom by si niekedy mohli v niečom zahrať. Z tých jej doterajších partnerov by som vyzdvihla hlavne Sebastiána a Dávida. No zatiaľ som to nevidela ako celok tak je sa mi to ťažko hodnotiť. David je zlatíčko a veľmi im to pristane spolu v ADP. Rulli síce nie je úplne môj typ ale spolu sa mi hrozne páčia. Neviem sa medzi nimi rozhodnúť z toho mála čo som videla.

V: Súhlasím akože u mňa je to s týmito dvoma tak narovnako. Ale tak ona mala zatiaľ vďaka bohu šťastie na partnerov
L: Áno, taký Aaron Diaz tiež nie je na zahodenie :D
V: Veru nie je!
L: Ale k Angie sa viac hodí Sebastián.

V: Dobre teraz späť k Angie. Čo si o nej myslíš, čo sa ti na nej páči, poprípade čo nie
L: Povedať čo nie je ťažké, keď človek osobu nepozná a nevie podľa toho posúdiť ani jej činy...ale Angie mi pripadá z rozhovor ako sympatická a vtipná osoba. Príde mi ako dobre naladená osoba a pri natáčaní musí byť isto dobrá atmosféra.

V: Keďže dnes má Angie narodeniny, čo by si jej zaželala k narodeninám?
L: Myslím, že v kariere sa jej darí skvelo tak hlavne aby bola zdravá a šťastná

V: Ďakujem ti veľmi pekne za rozhovor.
L: Nemáš za čo.

ROZHOVORY O ANGELIQUE

VERONIKA (ADMINKA) rozhovor so mnou robila Lenka :)

L: Kedy nastal ten prelom, že si si Angie tak obľúbila?
V: Ťažko povedať, akosi postupne ako sa jej rola Vico vyvíjala v Rebeloch. Na začiatku bola poriadne otravná, a neskôr bola jedna z najlepších postáv tam. Ale tak naozaj mi prirástla k srdcu až v neskorších rolách. Ale konkrétne kedy sa to stalo neviem.

L: V čom sa podľa teba Angie odlišuje od svojich hereckých kolegýň?
V: No ako si spomínala aj ty, v prvom rade si vie vybrať role :D a nehrá len také tie zaškatuľkované večne modliace sa chuderky čo čakajú na svojho princa, nebojí sa odložiť image sladkého dievčatka zo strachu že fanúšikovia to neprijmú, ako poniektoré iné a myslím si že má rada výzvy. Jednoznačne to asi bolo pravé rola v Mujeres asesinas, čo ju dosť posunula ďalej, a samozrejme Teresa. V súkromí, ťažko súdiť niekoho koho osobne nepoznám, ale na mňa pôsobí veľmi milo, sympaticky, a má zmysel pre humor, dokonca si zo seba aj uťahuje, a to sa mi páči. A tiež čo sa týka plastiky, nezapierala ako mnohé iné to čo je očividné, aspoň mi to prišlo že nemá ľudí za hlupákov. Navyše má úžasný štýl čo sa týka obliekania, ešte som ju nevidela v nejakom desnom outfite na nejakej akcii.

L: Pekne si to povedala... v ktorej roli by si si ju nevedela predstaviť? Alebo zastávaš názor, že by dokázala zahrať čokoľvek?
No tak myslím, že pokiaľ je rola dobre napísaná, a za všetkým stojí kvalitný scenárista, režisér a samozrejme producent tak by zvládla všetko, či už záporné alebo kladné úlohy. Ale v prvom rade to záleží na samotnom projekte až potom na hercovi.

L: Nuž, myslím že sme mali možnosť vidieť v našich končinách projekty, ktoré to šťastie nemali a scenár nestál za nič... S ktorým hereckým kolegom sa ti ako pár najviac páčila a prečo?
No o tých projektoch radšej pomlčíme, bolo by to mimo tému :D Nuž tak ako prvý taký "sen" sa mi splnil práve telenovelou Abismo de pasión. Teraz narýchlo ma napadá len William Levy, Alfonso Herrera alebo Eugenio Siller. Prečo? No proste mám rada zmenu a nemám rada keď večne spolu hrajú tí istí herci.

L: Tak sme na tom podobne... V poslednom čase sa natáča plno remakov. Chcela by si vidieť v nejakom konkrétnom Angie? V akej úlohe a prečo?
V: Mne osobne remaky nevadia, pokiaľ som nevidela originál. Čiže pri Terese alebo Abismo de pasion nemám problém ale toto naozaj neviem ... ale ak sa zrealizuje ten projekt Salvadora Mejíju a zremakuje La Tormentu, tak by tam si ju viem predstaviť, možno by som si tú telenovelu aj obľúbila :D Ona je veľmi všestranná herečka, ale proste ma nenapadne žiadna konkrétne telenovela. Len napríklad o Angie viem že jej najobľúbenejšie telenovely sú El privilegio de amar a Cadenas de amargura a tie už zremakovali nedávno. No neviem proste.

L: Angie mení image pri každej telenovele. ktorí sa ti páčil najviac a s ktorým si myslíš by jej ešte pristal v nejakom novom projekte?
V: Tak myslím, že image mala zatiaľ vždy odpovedajúci svojej roli. Ale najkrajšia mi pripadá práve v Abismo de pasión. Neviem aký image v novej telenovele ale napríklad vo vianočnom klipe televisy z minulého roka vyzerala krásne s kratšími vlasmi Ale tiež blond (samozrejme bez umelej ofinky ktorú mala pri kamerovkách ADP :D ) by nebolo zlé. Uvidíme, nechajme sa prekvapiť.

L: Videla si alebo by si chcela vidieť MA?
V: Videla, a teda naozaj to bolo drsné. Najhoršie na tom, že to nebola fikcia ale realita. Ale celkovo kasting aj herecky na výbornú.

L: To áno, smutná realita... A čo hovoríš na Teresu?
V: Teresa, nuž to je rola ktorú jej isto závideli mnohé kolegyne, lebo Teresa nie je hrdinka ako v každej telenovele. Je to žena ktorá vie čo chce a robí všetko pre to aby to dosiahla. Ale nie je to ani typická záporná postava, Teresa má srdce a city, a dokáže veľmi milovať, no jednako má rada aj seba, má sebaúctu a vie koľko je hodná, to sa mi páči na nej, že sa neponižuje. Je hrdá, nezávislá a inteligentná. Taktiež, napriek tomu ako túži po peniazoch, moci a celkovo lepšom živote ani napriek ponukám sa neznížila predávať sa a byť niečou milenkou. Táto telenovela sa ako celok veľmi vydarila, a isto patrí do mojej topky, a čo sa týka konca Teresy, jeden z najlepších a najemotívnejších aké som videla.

L: S tým koncom úplne súhlasím, vydaril sa im skvelo. Teresa je celkovo aj reálnejšia postava ako mnohé iné.
V: Áno, rozhodne. Myslím, že sa s ňou dá lepšie stotožniť než s večne modliacou sa uplakanou hrdinkou k zázračnej Panne Márii Guadalupskej a čakajúcej na princa na bielom koni :D

L: Abismo ešte nie je u konca ale aký je zatiaľ tvoj názor na tento projekt?
V: Abismo ... v prvom rade čistá závisť, čo sa týka hereckého partnera :D A teraz vážne, neskutočne sú spolu rozkošní, obsadenie je vynikajúce a ako celok ma to veľmi baví, ale nemám čas to pozerať celé takže väčšinou len scény hl. páru. A vďaka tomuto projektu konečne ožili aj ratingy hl. vysielacieho času Televisy, takže som rada dvojnásobne

L: S malou dušičkou dúfam, že raz sa to dostane aj ku nám....
V: Bola by som moc šťastná ale pri tempe našich televízíí ... v prvom rade sa neviem dočkať Teresy.

L: To ani ja... dúfam, že tento rok sa jej aj dočkáme... ..čo by si Angie priala k narodeninám?
Tak v prvom rade zdravie To je to najdôležitejšie, ďalej veľa lásky, šťastia v súkromnom živote a tiež pri výbere ostatných projektov a aby jej jej práca robila stále radosť.

L: Ďakujem za rozhovor
V: Ja ďakujem.