SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

streda 5. septembra 2012

ABISMO DE PASION

HODNOTENIE ABISMO DE PASION

8,5 /10


Nuž, takže sľúbené hodnotenie k Abismo de pasion.. Najprv chcem uviesť na pravú mieru, že ide o čisto subjektívne hodnotenie a proste nedokážem byť objektívna :) Musíte mi to prepáčiť :) Ak by ste niekto chceli napísať niečo kľudne môžete poslať email na angeliqueboyer@centrum.sk

Nuž asi začnem tým že telenovela Abismo de pasión je pre mňa akýsi malý splnený sen, pokiaľ ide o obsadenie Angelique Boyer, David Zepeda a Altair Jarabo. No priznám sa, obe sa mi s ním vizuálne veľmi páčili a možno snáď s Altair raz dostanú šancu na plnohodnotný hlavný pár. Angelique tu bola neskutočná, nádherná, postava bola super napísaná a veľakrát som s ňou plakala :D David klasicky nesklamal a naozaj je čoraz lepší, o žiarlivostných scénach ani nehovorím :D Altair Jarabo (môžete si ju pamätať ako Rominu z telenovele En Nombre del Amor – V mene lásky, ktorú vysielala TV JOJ) tu bola veľmi zlatá, aj keď v podstate stvárňovala zápornú postavu, aspoň na začiatku. No páčilo sa mi veľmi, že ju vykreslili dosť realisticky ako normálnu ženu ktorá bojuje o svoju lásku. No a samozrejme mi nedá nespomenúť hereckú elitu Mexika – Blancu Guerra, Reného Casadosa či Sabine Moussier, ktorí boli klasicky skvelý.

Príbeh lásky Elisy a Damiána mohli diváci sledovať od januára do začiatku septembra, a myslím si že ako aj tvorcovia a samotní herci išli to do tohto projektu s malou dušičkou … vzhľadom na vyslovene biedne ratingy predošlých telenoviel. No ADP si získalo srdcia divákov, a pomaly si vybudovalo slušnú sledovanosť, finále dosiahlo rating 32 :) čo je od čias Teresy prvá telenovela, čo prekročila magickú tridsiatkovú hranicu, a ja mám preto veľkú radosť.

No nechcem nejaké spoiley písať , keďže niekto to môže pozerať ešte, alebo sa možno rozhodne že to chce vidieť, poprípade to raz u nás pôjde. No každopádne sa to oplatí vidieť, pokiaľ teda máte radi klasiku.

Posledný diel sa mi veľmi páčil, bolo to aj originálne, záporáci boli potrestaní a láska opäť zvíťazila ... ukázali aj posun v čase, a detičky :) … svadba bola tentoraz pár dielov pred koncom čiže nekončí to svadbou hl. páru, čo je asi dobre lebo sme ich mali možnosť vidieť ako fungujúci pár :) No Elisa bola ako nevesta neskutočne nádherná!

Čo sa týka originálu a remake nechcem a ani nemôžem porovnávať keďže Caňeveral de pasiones som nevidela, ale myslím že Abismo de pasión je veľmi dôstojným nástupcom. Neviem nakoľko sa odchýlili od originálu, keďže ADP malo viac častí tak isto tam boli nové veci, čo je len dobre. Ale CDP je jedna z najsledovanejších telenoviel a aj najúspešnejších čo sa Televisy týka takže producentka Angeli Nesma určite nemala ľahkú úlohu. Ale myslím, že ona a všetci ostatní čo sa na tom podieľali môžu byť na seba hrdí.

utorok 4. septembra 2012

Abismo de pasion



Abismo de pasion







Abismo de pasion



Abismo de pasion

Abismo de pasion








Abismo de pasion


Abismo de pasion


Abismo de pasion



Abismo de pasion




nedeľa 2. septembra 2012

HOY GRAN FINAL DE ABISMO DE PASION


Tak a máme to tu:) Dneska sa díváci v Mexiku rozlúčia s príbehom Elisy a Damiána :) Avšak kvôli časovému posunu to bude u nás už nejako nadránom okolo druhej.

Na sociálnych sieťach je vidno že diváci horia nedočkavosťou, a teda nečudujem sa. Sama sa veľmi teším.

Navyše mám jednu dobrú správu! Predposledný diel prekročil v sledovanosti magickú 30% hranicu ! A teda veľmi si želám aby finále malo ešte lepšie čísla! Veľmi si to tento projekt zaslúži:)


                                                                                                                                   Veronica

PS: Všetkým ešte školopovinným prajem krásny začiatok školského roka, plného energie na učenie a každodených školských povinnosti a tiež aj veľa zábavy ktorá k tomu samozrejme patrí!