SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

pondelok 31. decembra 2012

Angelique a David sú najobľúbenejší herci roku 2012

Takže je tu posledný deň v roku, a aký článok by sa hodil viac výsledky diváckej obľúbenosti? 

Angelique a David Zepeda si získali srdcia divákov a môžeme to vidieť aj na výsledkoch ankiet El galán y la Bellaza de este año de las telenovelas. Je pozoruhodné to, že obaja účinkovali v spoločnej telenovele. 



Výsledky ankety

¿Quién fue el galán del año en las telenovelas?
David Zepeda 18%
Jaime Camil 16%
Eduardo Yáñez 10%
Gabriel Soto 7%
Cristian de la Fuente 6%
Pedro Fernández 6%

¿Quién fue la belleza de las telenovelas?
Angelique Boyer 19%
Silvia Navarro 13%
Lucero 12%
Maite Perroni 11%
Anette Michel 9%
Zuria Vega 6%
Rossana Nájera 6%

De las siguientes telenovelas, ¿cuál le gustó más?
Por Ella. Soy Eva 17%
Abismo de Pasión 11%
Amor Bravío 10%
La Mujer de Judas 9%
Los Rey 7%
Corona de Lágrimas 6%
Cachito de Cielo 5%
Amores Verdaderos 5%

streda 26. decembra 2012

Angelique ako favoritka pre La tempestad!

Angelique Boyer, je horúcou kandidátkou na stvárnenie hlavnej hrdinky v novej telenovele Salvadora Mejíu. Tento projekt spôsobuje rozruch od samotného začiatku a mexičania, ale aj fanúšikovia hercov čakajú na konečné vyjadrenie. Všetci túžia vedieť kto bude partnerkou pre Williama.                                                                                                          Výsledky prieskumu diváckych hlasov:                        Nekorunovanou víťazkou diváckeho hlasovania bola práve naša Angie 741 hlasov. Tesne za ňou sa umiestnila Elizabeth Gutierrez ktorá mala 733 hlasov. 
S väčším odstupom sa umiestnili Adriana Louvier (334), Altair Jarabo (278), Ludwika Paleta (270), Zuria Vega (261), Alessandra Rosaldo (135) a Dominika Paleta (103).

pondelok 24. decembra 2012

VESELÉ VIANOCE


Všetkým prajem krásne a veselé Vianoce, plné rodinnej pohody, lásky, porozumenia a radosti. 


sobota 22. decembra 2012

Kto bude protagonistkou "La Tempestad?"

Salvador Mejía, hľadá patrnerku pre Williama Levyho do jeho novej telenovela "La Tempestad" ktorá bude remakom aj u nás známej La tormenty.

 Medzi horúcimi kanditátkami sa nachádza aj naša Angelique! Osobne jej veľmi fandím ... 

William Levy, je potvrdený ako protagonista už dlhšiu dobu, spočiatku sa povrávalo aj o obľúbenej Maite Perroni, s ktorou spolu učinkoval v dvoch telenovelách, avšak herečka vylúčila možnosť návratu do sveta telenoviel na najbližší čas, pretože sa chce venovať hudbe. 

Teraz sa najčastejšie skloňuje meno Angelique Boyer (podla mňa vynikajúca voľba) a Zurie Vega (Mar de amor, Un refugio para el amor) Obe herečky sú veľmi dobré kamarátky a dokonca si zahrali spoločne v telenovele Alma del hierro. 

Aký je váš názor? S kým by ste chceli vidieť Williama v Tempestad?

streda 19. decembra 2012

Medzi intrigami a kopou zábavy

... aj tak by bolo možné charakterizovať divadelnú hru Una noche de pasión. Po tom čo sa ukončila úspešná telenovela Abismo de pasion, viacerí protagonisti sa stali súčasťou tejto inscenácie, ktorá zaznamenala tiež veľký úspech. Pri poslednom dejstve tlieskali stovky smútiacich divákov ktorý sa tu stretli aby vyjadrili podporu svojim obľúbeným hercom. 







 

Angelique Boyer, David Zepeda. Salvador Zerboni, Alexis Ayala, Carlos de la Mota, a Lina Radwan vdýchli život ľahkej komédii ktorej dej sa točí okolo Patricie a Gregoria, ktorí sú otec a dcéra, o ktorých si myslia však že sú milenci. Je to komédia omylov, a ľudia nemohli prestať sa smiať a tlieskať. Medzi vrchol predstavenia sa považuje moment keď David Zepeda, ktorý bol pastvou pre oči najmä pre fanúšičky, keď si vyzliekol pyžamové nohavice a ostal v boxerkách :D 

Nepredvídateľný koniec hry však končil happyendom a s láskou.  

Herci napokon ešte potešili svoje publikum niektorými upomienkovými fotografiami.

sobota 15. decembra 2012

Angelique je pripravená vrátiť sa na obrazovku

Známa herečka, Angelique Boyer, sa v utorok priznala že je v kontakte s kolegom Williamom Levym, aj keď nebola v Televise v poslednej dobe, hovorí, že je v plnej pohotovosti pracovať a vrátiť sa na televízne obrazoku ktorá jej chýba. 


 V relácii "Shanik en Fórmula" povedala tiež, že síce v tomto okamihu, žiadny kontkrétny projekt nemá, aleže je na to aj tak skoro pretože momentálne všetky projekty Televisy sú len na začiatku, a producenti len začínajú vyberať svoje príbehy. Potom som smiechom dodala: "Zavolajte mi, bude mi potešením sa zúčastniť."






Tiež sa zmienila o tom že umiera od túžby robiť muzikál, a považuje to za veľmi upokojujúci a inšpiratívny zážitok. A že by sa tiež páčilo aby sa tento štýl priblížil mexickej verejnosti, a že by bolo skvelé ho mať v každom meste. Angie povedala aj o tom že má momentálne veľa osobných plánov a že ich začne realizovať nabudúci rok.

nedeľa 9. decembra 2012

Angelique a William v reklamnej kampani


Angelique Boyer a William Levy budú súčasťou reklamnej kampene, ktorá je plánovaná na rok 2012. Zatiaľ ale nie je známe o čo presne pôjde. Len čo sa to dozviem, prinesiem vám aj túto informáciu. 

Stále sa špekuluje aj o tom, kto sa stane protagonistkou pripravovanej telenovely z produkcie Salvadora Mejiu - La Tempestad. Okrem mena Angelique sa objavili aj mená ako Altair Jarabo. Lucero, Thalía, Adela Noriega či Barbara Mori

sobota 8. decembra 2012

Angie sa rozlúčila ...

Angelique zanechala na svojom twitteri správu všetkým fanúšikom kde im poďakovala za podporu a tiež objasnila určité pochybnosti o jej odchode z hry ktoré sa vytvorili počas posledných dní. Vyjadrila svoju vďaku a radosť, že mohla pracovať na tomto projekte. A tiež okrem verejnosti poďakovala aj celému obsadeniu, a samozrejme aj producentovi, za túto chvíľu splnenia snov. Angie tiež objasnila že zmluvu má platnú do 15. decembra 2012, a v ďalšom roku pravdepodobne nebude účinkovať z osobných dôvodov a pretože má iné záväzky.

pondelok 3. decembra 2012

HLASUJTE ZA ANGELIQUE!

Prebiehajú kastingy na novú telenovelu - La Tempestad z produkcie Salvadora Mejiju, ktorá bude remakom aj u nás vysielanej La tormenty. Protagonista, je už viac menej istý a bude ním William Levy, ktorého môžete poznať z telenoviel Nespútaný anjel (Cuidado con el ángel) alebo moje obľúbené Čaro lásky (Sortilegio). Povráva sa, že najhorúcejšími adeptkami na jeho partnerku sú Zuria Vega (Mar de amor, Un refugio para el amor) a samozrejme naša krásna Angie.

Ak chcete Angelique vidieť po boku Williama Levyho môžete hlasovať TU. 


UNA NOCHE DE PASION